Objavljeno Kolovoz 15th, 2018

  Iako se radovala nastupu u koncertnoj areni jezera Modrac, Maya Berović je mogla da doživi pravu katastrofu na ovom nastupu.   Cio dan je »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 14th, 2018

Kako saznajemo, popularna Crnogorka Seka Tomičić, uveliko radi na pripremi novih pjesama, a svaki slobodan trenutak koristi da se relaksira plivajući i odmori uživajući u »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 13th, 2018

Ovan Ljubav: Neko Vam pobuđuje emotivo interesovanje. Ne budite nestrpljivi, sačekajte da se neke situacije razjasne u skladu sa zajedničkim potrebama. Posao: Postoje situacije koje »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 12th, 2018

  Kako stoje stvari, zbog uspjeha pjesme „Neka stvar“ sa novog cd-a Maye Berović, ovu popularnu pjevačicu uskor više niko neće zvati po imenu, nego »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 9th, 2018

  Armin Muzaferija nakon veoma emotivnog koncerta u maju u prepunom sarajevskom Domu mladih ponovo će se družiti sa Sarajlijama. Ovaj put naš odlični pjevač »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 6th, 2018

Jedna od najlepših i najatraktivnijih Crnogorki , popularna pjevačica Seka Tomičić, nedavno je bukvalno rečeno zapalila publiku na koncertu “Pjevamo ti Crna Goro” , koji »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 6th, 2018

Dubrovačka gastronomija zasnovana na jelima morske kuhinje  jedinstvena je u svijetu, a dubrovački specijaliteti poput jastoga, stonskih kamenica, ribe i čuvenih šporkih makarula svima omiljeni. »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 6th, 2018

Lijep i sunčan minuli vikend doprinijeli su da ovogodišnja , peta po redu “SLAP – ŽEPA” regata, po mišljenju mnogih bude proglašena do sada najboljom. »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 6th, 2018

Najiščekivaniji kulturni događaj u godini, Sarajevo Film Festival, i ove godine uz premijere filmova, projekcije na otvorenom, brojne poznate goste iz svijeta sedme umjetnosti, građanima »

0 Comments
Objavljeno Kolovoz 2nd, 2018

U revijalnom dijelu nedavno održanog festivala „ILIDŽA 2018“ , u noći velikana, nastupila je i Subhija Šehović, estradna umjetnica sa dugogodišnjom karijerom. Te noći, Subhija »

0 Comments