Objavljeno Listopad 18th, 2018

Polako ali sigurno, Irena Jahović postaje najtraženija estradna zvijezda u Americi. Na svakom njenom nastupu je odlična posjeta publike i fantastična atmosvera. Tako je bilo »

0 Comments
Objavljeno Listopad 17th, 2018

Malo je pjevačica na estradi koje su uspjele ostati popularne bez obzira što iz godine u godinu ne snimaju nove pjesme. Jedna od tih je »

0 Comments
Objavljeno Listopad 11th, 2018

Uporedo sa pripremanjen, pjesama za deby album, atraktivna i sve popularnija Irena Jahović, nastupa širom Amerike i gdje god da se pojavi napravi odličnu atmosveru »

0 Comments
Objavljeno Listopad 9th, 2018

    Za one koji je dobro poznaju, kažu da pjevačica Maya Berović itekako zna da nasmije društvo i da ima smisla za humor.O tome »

0 Comments
Objavljeno Listopad 9th, 2018

  Oktoberfest je ove godine posjetilo više od 6,3 miliona ljudi, a iz godine u godinu njemački festival piva privlači sve veći broj gostiju iz »

0 Comments
Objavljeno Listopad 6th, 2018

Jedan od najplodnijih muzičkih autora i pjevač posebmog glasa Josip Matić, sa zadovoljstvom istiće da se raduje odlasku u Ameriku, gdje će imati seriju koncerata »

0 Comments
Objavljeno Listopad 3rd, 2018

Ne želim da se sećam koliko je godina prošlo, važije mi je uvek ono što je sada i što će tek doći. Jedino što volim »

0 Comments
Objavljeno Listopad 3rd, 2018

Da je kvalitet najbolja reklama, te da je presudan za svaki uspjeh, najbolji primjer tome je Irena Jahović, trenutno jedna od najvećih estradnih zvijezda u »

0 Comments
Objavljeno Listopad 1st, 2018

  Nakon ubjedljive pobjede Jedinstva protiv Viteza (3-0) Bihać ponovo trese nogometna groznica. Bišćani nakon 8. odigranih kola zauzimaju odlično četvrto mjesto sa 15 bodova, »

0 Comments
Objavljeno Listopad 1st, 2018

  Nakon uspješno organizovanog prvog, vrijeme je za drugi festival rakija u Tuzli, koji se ove godine održava pod nazivom Salines Spirit Fest . Možda »

0 Comments