Objavljeno Studeni 19th, 2018

  Miljenica mnogih dijasporaca u Njemačkoj, posebno estradne populacije, inače ugledna biznismenka Radmila Špiridinović – Huskić još uvijek je u Istanbulu, gdje je kako nam »

0 Comments
Objavljeno Studeni 18th, 2018

Estradni umjketnik, ili bolje rečeno jedan od asova bivše jugoslovenske estrade Ferid Avdić, obilježio je jedno vrijeme u narodnoj muzici. Sa hitovima: „Dijana ljubavi“, „Izađi »

0 Comments
Objavljeno Studeni 17th, 2018

Najpopularniji i najpoznatiji showmen iz Beča, je oduiševio sve prisutne na snimanju novogodisnjeg snimanog  snimanog u austrijskoj prijestonici. Pojavio se kao svjetska zvijezda, i niko »

0 Comments
Objavljeno Studeni 12th, 2018

Slobodno se svi naljutite na Horoskop, Astrologiju i Vašeg astrologa – ako za ovu sedmicu pročitate da ćete „upoznati onog pravog“ u sredu, a to »

0 Comments
Objavljeno Studeni 11th, 2018

Za vrlo kratko vrijeme, estradna umjetnica Irena Jahović je stekla veliki broj simpatizera, koji je iz dana u dan okivaju u zvijezde i nazivaju je »

0 Comments
Objavljeno Studeni 9th, 2018

Jedna od najtraženijih i omiljenih pevačica u Turskoj  je svakako grandova regionalna zvezda Elma Hrustić . Ljudi sa Balkana koji godinama žive i rade u »

0 Comments
Objavljeno Studeni 9th, 2018

Snimanje spota za novu pjesmu Dejana Matića, pod nazivom „Preko“, zamalo da se završi kobno.Ekipu, koja je bila dobro raspoložena, u jednom trenutku je uhvatila »

0 Comments
Objavljeno Studeni 9th, 2018

  Jelena Karleuša posljednjih dana ponovo je u žiži medija u regionu. Naime, atraktivna pjevačica koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, „zaratila“ »

0 Comments
Objavljeno Studeni 6th, 2018

Nakon pohvala od brojnih kolega sa estrade, Irenu Jahović su počeli da hvale i čitaoci našeg magazina koji žive u americi i koji su imali »

0 Comments
Objavljeno Studeni 6th, 2018

Sve su prilike  da će sala „TI AMO“ u Dortmundu biti epicentar svih novogodišnjih fešti u Njemačkoj, jer se o dočeku 2019-e o njoj najviše »

0 Comments