Objavljeno Rujan 22nd, 2018

Kao što se i očekivalo, i ovo ljeto je proteklo u znaku  Goci Benda, jedne od  najpopularnijih grupa u regionu. Pored domaćeg terena, nastupali su »

0 Comments
Objavljeno Rujan 21st, 2018

  Jasna Gospić nalazi se među eminentnim umjetnicima koji će se 2. oktobra okupiti na sceni kultnog sarajevskog Doma mladih, gdje će izvoditi pjesme legendarnog »

0 Comments
Objavljeno Rujan 21st, 2018

Ovan Ljubav: Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, umesto toga, zatražite emotivnu podršku. Budite mudri i prepustite prednost partneru. Posao: Postoje sporne situacije, neko od »

0 Comments
Objavljeno Rujan 18th, 2018

Dok se njene nove pjesme polako “krčkaju”, jedna od najatraktivnijih i najprivlačnijih pjevačica na estradi, Seka Tomičić, koristi sunčane septembarske dane, da što više uživa »

0 Comments
Objavljeno Rujan 17th, 2018

Izvođenje nove pjesme ” Fajront -e” pred brojnom publikom i stručnim žirijem izazvalo je ovacije, debitatanta Ohridskog festivala 2018. Primajući nagradu ” Najbolja trubadusrska pjesma »

0 Comments
Objavljeno Rujan 17th, 2018

    Članovi bihaćke grupe „Camino Verde“, koja je sa kompozicijom „Nigdje nema takvih ljudi“ osvojila nagradu grada Korčule za „The Best Song“ na ovogodišnjem »

0 Comments
Objavljeno Rujan 13th, 2018

    Mnoge navijačke pjesme slave tim sa Grbavice, ali rijetko koja spaja ljubav prema Željezničaru i bivšoj djevojci. Upravo takvu snimio je pjevač Alen »

0 Comments
Objavljeno Rujan 10th, 2018

  Uz mnogo zabave, zanimljive sadržaje za djecu ali i odrasle, nastup Nene Murića u „Sunnylandu“ na Trebeviću bio je najljepši poklon za sve goste »

0 Comments
Objavljeno Rujan 9th, 2018

Nakon jedne predivne pjesme koju je nedavno snimila u saradnji sa kompozitorom Munibom Alićem Makom, autorom čije su hitove pjevali : Šeki Turković, Lepa Lukić, »

0 Comments
Objavljeno Rujan 9th, 2018

Dara Bubamara prošle nedelje je završila u bolnici, jer se preforsirala od posla. Na prvi pogleda, pevačica je imala amarmantne simptome, te su se fanovi »

0 Comments