Atraktivna Nataša Bekvalac u petak konačno pred sarajevskom publikom

Objavljeno Srpanj 4th, 2018

 

Nataša Bekvalac već duže vrijeme u žiži je regionalne javnosti zbog porodičnog nasilja koje je pretrpjela i razvoda od supruga. No, uvijek atraktivna pjevačica iz cijele situacije, kako kaže, izašla je snažnija.

Na oduševljenje fanova seksepilna plavuša nakon višemjesečne pauze polako se vraća na scenu i svom poslu, a Sarajlije i drugi gosti popularnog kluba My Face među prvima će je imati priliku slušati uživo na nastupu u petak, 6. jula.

My Face na taj način nastavlja sa koncertima u ljetnoj sezoni, koji uvijek bilježe veliku posjećenost, a zauzvrat gostima nude cjelovečernju odličnu zabavu uz najveće regionalne zvijezde i njihove poznate hitove.

Natasa Bekvalac My Face Natasa Bekvalac

“Original”, „Nikotin“, „Ponovo“, „Ja sam dobro“, „Mali signali“, „Lave moj“, „Kraljica novih ljubavi“… samo su neke od Natašinih pjesama dobro poznatih njenoj vjernoj publici u BiH, a koja će ih moći čuti ovog petka u klubu My Face.

Nakon koncerta Nataše Bekvalac, menadžment sarajevskog kluba za drugi dio mjeseca jula priprema nova muzička iznenađenja i gostovanja. Tako će prijestonica BiH u petak 13. jula ugostiti Tanju Savić, a sedam dana poslije, 20. jula na rasporedu je koncert uvijek dragog gosta Dejana Matića.

Comments are closed.