Bivša misica Švicarske osvojila srce Erke Juna

Objavljeno Veljača 22nd, 2019

 

Seksepilni Bosanac Ermin Junuzović, poznatiji po imenu Erko Jun, ponovo se našao u žiži interesovanja medija u Evropi, u ovom slučaju u Švicarskoj. Naime, prema pisanju tamošnjih medija najpopularniji Bosanac na Facebooku, gdje ima 4,4 miliona pratilaca, osvojio je srce bivše misice Švicarske Dijane Cvijetić, čiji su roditelji porijeklom iz Banja Luke.

10616235_680489875404961_1226671502641329145_n

 

Erko Jun je podijelio na svom profilu nekoliko fotografija sa Dijanom, a da li će među njima biti nešto više, pokazat će vrijeme.

 

– Dijana je super djevojka. Atraktivna, mlada, ambiciozna… Ona tačno zna šta želi u životu i veoma je samouvjerena. Volim takve žene koje imaju ciljeve. Nedavno smo bili u noćnom provodu u Švicarskoj i ona bi uskoro trebala doći kod mene u Belgiju, a potom vjerovatno zajedno dođemo i na odmor u Bosnu – kaže Erko Jun.

Erko Jun-Dijana Cvijetic2

Podsjetimo, Junuzović iz jedne od prethodnih veza ima kćerkicu Anisu o kojoj vodi brigu, i fotografijama na društvenim mrežama raznježuje svoje fanove.

 

– Anisa je cijeli moj svijet, za nju živim i najvažnija mi je. Naravno, uvijek sam okružen lijepim ženama i to mi je posebno drago – kaže Erko.

 

I Dijana Cvijetić je imala samo riječi hvale za popularnog MMA borca, fitness modela i bodybuildera.

 

– Ne moram govoriti da izgledaš super. Kod tebe mi se sviđa kakav si prema ostalima, a pogotovo prema meni. Osoba sa kojom sam se razumijela od prve sekunde, i sa kojom mi paše druženje. Sviđa mi se kako ideš svojim putem ne razmišljajući šta će ko da kaže – poručila je Dijana.

Comments are closed.