„Cult band“ 21. aprila nastupa na Jugoton Partyju u Beču

Objavljeno Travanj 15th, 2018

 

„Cult band“ iz Austrije, koji čine odlični muzičari porijeklom iz BiH i Srbije, Safet Srna, Haris Čaušević, Salko Agović, Adnan Sejdić i Nikola Vasilijević, nakon muzičkog spektakla i zajedničkog koncerta sa “Zabranjenim pušenjem”, u subotu, 21. aprila održat će koncert u Beču u dobro poznatom OST Klubu.

 

Ovi majstori klupske zabave, koji spadaju u red najtraženijih bendova u dijaspori, solo nastup imat će na Jugoton Partyju, koji okuplja ljubitelje urbane muzike svih generacija iz raznih krajeva Austrije. Na sceni popularnog kluba momci iz benda će svirati neke od najboljih pjesama i svevremenskih hitova ex yu rock scene, te publiku povesti kroz čudesan muzički vremeplov – od „Bijelog dugmeta“, „Prljavog kazališta“, „Parnog valjka“, „Idola“, Bore Čorbe, preko Zdravka Čolića, Dine Merlina, pa i Tajči do „Dubioze kolektiv“, „SARS-a“, Gibonnija i ostatka urbane ekipe.

Cult Band nova

 

-Na Jugotonu smo zadnji put svirali prije četiri godine. Drago nam je da se ponovo vraćamo na tu scenu. Klub je fantastičan, tema koncerta je odlična, a mi ćemo se pobrinuti za vrhunsku atmosferu.  Uvjereni smo da će koncert ovaj put biti mnogo bolji nego prije četiri godine, jer smo publici pripremili fenomenalan reportoar, uz koji će zasigurno pjevati i plesati do jutra- poručili su iz „Cult banda“.

 

Comments are closed.