Damir Kulović Kule je ovaj put zaista pogodio HIT // ” PTICE UMIRU PJEVAJUĆI” ,BALADA KOJU TREBATE POSLUŠATI!

Objavljeno Siječanj 25th, 2017

Pjesma “Ptice umiru pjevajući” koju je izdao početkom godine nije nikog ostavila ravnodušnim ko je imalo emotivan i osječajan..

Balada koja govori o ljubavi životu Stradanju i nadi je osvojila srca širom naših prostora.

“Dobio sam bezbroj poruka gdje su ljudi priznali da su plakali nakon slušanja moje nove pjesme što je dokaz da sam uspio svojom interpretacijom i pjevanjem iz duše prenijeti poruku.. A poruka je  ljubav”, kaže kKule.

1479239_639642939414911_1645474200_n 16237889_10207962338752023_1024606600_n

Iako se po navici Kule medijski puno ne nameće njegove pjesme nalaze ipak put do publike.

Slomljena krila, Viski sa tugom , Sve je kao prije , a sada  Ptice umiru pjevajući  su pjesme koje zaista treba poslšati.

Pjesmu je snimio u Amadeus studiu u Bihaću, producent Nemdzad Alič, Editor Željko Kristo,  tekst  Samir Imamović, a melodiju ju je sam uradio.

“Do sada sam snimio 9 Pjesama kojih se ne stidim i znam da su kvalitetne..Tražen sam najviše na privatnim zabavama jer publika

zna kako radim. Repertoar mi je širok ,raznovrstan i što je najvažnije znam nekad po 7-8 sati pjevati i ne bude primjedbi.

Svjestan sam da uz malo bolju reklamu i medije zaslužujem više, ali muzika za mene nije takmičenje i sve će doći na svoje.

 Iskreno rečeno  ne žudim za slavom i popularnošću , znam svoje kvalitete kako pjevačke tako i ljudske i nisu mi mjerilo današnji

estradni sjaj i poremećeni stepen vrednovanja..Imam svoj svijet ,svoj pogled ,moju porodicu , skrene prijatelje i šta mi treba više”, rekao je pjevač.

Pjesme i sve u vezi Kuleta mozete naci na njegovoj Off FB stranici Kule https://www.facebook.com/KULOVICDAMIR/?ref=aymt_homepage_panel

a nova pjesma je tu:

 

Sponzor Projekta NESS BAU Gmbh Nedzat Topaloski

Comments are closed.