Dilvad Felić Dado // IRENA JE ODLIČNA PJEVAČICA I SRETAN SAM ZBOG NJENOG USPJEHA!

Objavljeno Studeni 29th, 2018

 

Naslov

Poznato je da su desetine pjevača svoje prve korake i svoje najveće uspjehe napravili u saradnji sa Dilvadom Felićem Dadom, umjetnikom koji već godinama piše najveće hitove i stvara velike zvijezde.

Estradna zvijezda Irena Jahović je upravo uz Dadine pjesme za kratko vrijeme postala jedna od najpopularnijih pjevačica u USA i sa puno poštovanja i najdivnijih riječi priča o ovom hit mejkeru .

dilvad_felic_dado-6am8k5otwp029ecxltikjjb72u04tq96m2czzsdbtdy 46507953_2195846423960616_6313766877633970176_n

 

U kontaktu sa Dadom za čitaoce našeg portala izjavio je sljedece:

 Irena je divna osoba i odličan pjevač.Svidja mi se posebno njeno “damsko” ponašanje i pjevanje “iz duse” sa puno emocija i pozitivne energije u glasu.

Godinama radim samo ono sto volim i sa ljudima u čiji uspjeh vjerujem. 

Sretan sam zbog Ireninog uspjeha i zbog toga što moje pjesme u njenoj izvedbi tako dobro zvuče, a posebno što su te kompozicije postale veliki hitovi u USA .

capture-20181129-204848

Inače, Irena je sa statusom estradne umjetnice članica muzičke agencije „USA BALKAN“, o kojoj se preko okeana poslednjih mjeseci najčešće priča među estradnjacima.

Pored Irene i orkestra „Balkan bend“, veliki broj pjevača i muzičara je dao podršku ovoj agenciji.

Kako saznajemo već od januara svi posteri pjevača i najavni plakati koncerata biće prijavljeni IRS (poreznoj upravi) , kao i menadžeri koji rade na divlje.

 

Naslov

Imamo kopije karata i postere za svakog ko je došao iz europe a nije platio porez , i iz sala smo dobili brojeve posjetilaca i rezervacija, tako da naša agencija je zaštićena državnim vlastima, a prijetnje koje smo dobili biće prijavljene .

Takođe će od sada kontrola biti na aerodromu, tako da će se znati ko je od umjetnika koji dolaze legalan, a ko nije. Pored ostalih našoj agenciji će se pridružiti velika umjetnica  Mirsada Kreho, koja je takođe prepoznala kvalitet našeg rada, rekao nam je menadžer Mirsad Jahović, napominjući da se zahvaljuje svima koji podržavaju agenciju „USA BALKAN“.

Comments are closed.