Dizajnerica Hana Sirćo u Sarajevu promovira Smart Bag

Objavljeno Svibanj 9th, 2018

Hana Sirćo, bosanskohercegovačka dizajnerica, nakon što je prototip svoje „pametne torbe“ (Smart Bag) prvi put prezentovala u Milanu u decembru prošle godine, u četvrtak, 10. maja u Sarajevu promovirat će finalni proizvod ove jedinstvene torbice, te još jedan novi dizajn.

Promocija će biti upriličena u kafe baru Avaz Twist Towera na 35. spratu u 20 sati, a događaju će prisustvovati brojne javne ličnosti i bloggeri, koji će imati priliku da se upoznaju sa originalnim proizvodom koji spaja modu i tehnologiju, a zasigurno da će proizvod privući pažnju pripadnica ljepšeg spola, jer je dizajniran da ispuni potrebe današnje, često prezaposlene i moderne žene.

– „Smart Bag“ torbica je spoj modnog dizajna sa tehnologijom. Ona sadrži LED svjetlo unutar torbe, i pri otvaranju torbe svjetlo unutar nje se automatski upali, što omogućava preglednost sadržaja torbice. Također, torba sadrži i power bank, koji omogućava punjenje mobitela, tableta i sličnih uređaja, i to sve dok ste u pokretu. Budući dizajn torbe imat će i „smart lock“, te GPS. Torba će se stalno mijenjati, te dopunjavati novim komponentama- govori dizajnerica Hana Sirćo, te ističe podršku prijatelja događaja Rowente, Coca Cola -Aperol Spritz, Radon Plaze, Avona, Mrvice, Aristos Handmadea, FISa, Dev studija.

Hana Sirco Smart Bag prototip

Napomenimo, torbica „Smart Bag“ dizajnirana je od visokokvalitetne kože, te je velika pažnja posvećena samom dizajnu torbe i kvalitetu izrade. Torba je već dostupna u prodaji i može se naručiti putem sajta www.hfashiondesign.com.

Comments are closed.