Egzotični odmor Slađane Mandić – Pjevačica snijeg zamijenila vrućim pijeskom Tajlanda

Objavljeno Siječanj 28th, 2019

 

Jedna od najtraženijih bh. pjevačica Slađana Mandić hladno vrijeme i snijeg u domovini odlučila je zamijeniti pijeskom i suncem egzotičnog Tajlanda.

 

Atraktivna plavuša zbog brojnih nastupa tokom ljeta, zimski period u našoj zemlji koristi za odmor sa suprugom Ajlinom Ahmićem i sinom Kanom. Ovaj put izabrali su Tajland, mjesto egzotike, tradicije, hramova, ludog noćnog života, nestvarnih ostrva, prelijepih plaža, mora…

 

– Napravili smo pravi izbor. Dvadeset dana istinski smo uživali u ljepotama ove egzotične zemlje – Phuketa i Bangkoka. Tajlanđani su predivni i veoma ljubazni, a sigurno da bi nam trebali još mjeseci da obiđemo samo dio ljepota i znamenitosti. Također, obavila sam i nezaobilazni šoping. Pronašla sam predivnu prirodnu kozmetiku, ručne radove, asesoare, ukrase… – kaže Slađana te dodaje da je Kan od malih nogu navikao na putovanja, pa mu ne padaju teško ni najduži letovi.

SM-Tajland2 SM-Tajland3 SM-Tajland6 SM-Tajland7 SM-Tajland8

 

Slađana je redovno na društvenim mrežama objavljivala slike sa prekrasnog putovanja i dobila je veliki broj komplimenata za izgled. Prednjačile su objave fotografija sa prelijepih plaža i prirodnih ljepota po kojima je Tajland poznat u cijelom svijetu. Tako je uz jednu sliku u kupaćem kostimu stavila opis „Jane iz džungle“, a za nju je dobila stotine lajkova, ali i desetine pozitivnih komentara.

 

– Sigurno je da ćemo se ponovo vratiti na Tajland. Na putovanju je bilo i desetak ljudi  iz cijelog regiona, tako da smo sklopili i nova prijateljstva. Na Tajlandu sam na pravi način napunila baterije i sada sam spremna za nove estradne pobjede – kaže Slađana.

Comments are closed.