Halid izbjegao probleme! Plamen progutao diskoteku u kojoj je trebao nastupiti

Objavljeno Travanj 7th, 2019

Legendarni pjevač trebao je održati koncert u diskoteci koja je u potpunosti izgorjela. Njegov menadžer demantirao je tvrdnje pojedinih medija da je Halid neposredno prije požara bio u diskoteci i za dlaku izbjegao sigurnu smrt.

a0e6d767aa64e35de1b4

Prava drama odvijala se u austrijskom Linzu u noći s petka na subotu. Klub u kojem je trebao nastupiti Halid Bešlić u potpunosti je izgorio. Halid Bešlić GLAZBENA LEGENDA Halid Bešlić operiran u Münchenu: ‘Vremenom se pogoršalo stanje’ Požar je buknuo prije nego je klub bio otvoren za posjetitelje, a iako je prvotno Alo.rs objavio da je pjevač svega 20-ak minuta prije požara održao probu Halidov menadžer to je demantirao. – Halid je u Zagrebu i tek večeras je trebao nastupati u toj diskoteci.
Kad je čuo za požar nije ni krenuo – rekao je Nedim Srnja za Avaz.ba i tako opovrgnuo tvrdnje srbijanskih medija koji su javili da je Halid za dlaku izbjegao sigurnu smrt.
Podsjetimo, jedan od očevidaca za Alo.rs ispričao je detalje kobne večeri u kojoj je prema prvotnim informacijama Halid jedva spasio živu glavu. – Došao je nepoznati čovjek kojeg smo kasnije vidjeli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, ona na koji ulaze velike zvijezde kada nastupaju u diskoteci. Halid Bešlić je u tom trenutku imao probu.
U klubu se zadržao do 21 h, a samo 25 minuta kasnije dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije – rekao je za Alo.rs. Halid Bešlić novo poglavlje Halid Bešlić uskoro napušta BiH! Otkrio gdje seli i zbog čega Nekoliko osoba je povrijeđeno u požaru koji je doslovno progutao cijelu diskoteku. – Nije samo izgorjela cijela diskoteka već je i zgrada uhvaćena ogromnim plamenom.
Procjenjuje se da materijalna šteta iznosi 1.000.000 eura – dodao je izvor. U požaru je ozlijeđen i piroman koji je zbog otvorenog prijeloma noge odmah prebačen u bolnicu gdje je hitno operiran.vecernji.hr

Comments are closed.