HAOS U ZADRUZI // Zoran Marjanović: Sklonite mi Macine s.se sa očiju!

Objavljeno Rujan 13th, 2017

Suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović smeta što Senada Nurkić nije diskretnija u pokazivanju svojih atributa

Zoran Marjanović totalno je odlepio u rijalitiju „Zadruga“, i to zbog Mace Diskrecije, s kojom je zaratio već na samom ulasku u ovaj šou.
Kako Kurir saznaje, suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović smeta to što bosanska starleta nema nimalo srama, pa stalno ističe svoje atribute u prvi plan. Prema rečima našeg izvora bliskog produkciji, on je tražio da Maca smanji doživljaj kada se nalazi u njegovom okruženju.

– Zoki je poludeo zbog Mace. Čovek ne zna šta ga je snašlo. Zasmetalo mu je to što se starleta non-stop skida gola i tako šeta pred ostalim ukućanima. Članovima produkcije je rekao da ne želi da gleda njene gole sise, jer njega kod kuće gledaju sin i ćerka – priča izvor blizak produkciji projekta.
On kaže da Maca obožava da provocira Zorana i da će njega posebno da obradi u ovom šouu.

– Maci je skrenuta pažnja da se drži dalje od supruga ubijene pevačice, ali njoj je to izazov. Ona sve radi namerno samo da bi njega nervirala. Zato mu mlati grudima jer zna da je udovac i da ga to najviše nervira. Ona smatra da se Zoran samo folira i da stalno krajičkom oka gleda u njeno bujno poprsje – završava naš izvor.

1279915_d-kadic-privatna_ls

Zoki zapretio

BEŽIM KUĆI AKO UĐE RADA

Otkako je ušao u „Zadrugu“, Zoran strepi da mu se u šouu ne priključi i Rada Matić iz Beča, koja je tvrdila da su imali seks nakon što mu je ubijena žena.

– Ako se to zaista dogodi, Zoran pakuje kofere i odlazi. On Radu ne može očima da vidi, a kamoli da s njom bude u rijalitiju. On može da izdrži mnogo toga, ali bezobrazluk te žene, koja je bila spremna na sve, ne želi da trpi – tvrdi naš izvor.

Kurir.rs

Comments are closed.