Haris Dubica u novom projektu spojio Lepu Brenu i Emira Hadžihafizbegovića! (foto + video)

Objavljeno Svibanj 3rd, 2018

Za Harisa Dubicu, našeg fenomenalnog producenta i reditelja muzičkih spotova sa adresom u Švicarskoj, nema granica.

 

U bogatoj karijeri je sarađivao sa brojnim muzičkim zvijezdama kao što su Dino Merlin, “Zabranjeno pušenje”, Marija Šerifović, Emina Jahović, Saša Kovačević, Dženan Lončarević, a u posljednje vrijeme svojim radom uspio je osvojiti kraljicu folk muzike Lepu Brenu za koju je uradio čak četiri spota, a novi peti je snimljen u dalekoj Americi.

 

Odlični Dubica nije stao na tome nego je uradio i televizijsku reklamu za NetTV PLUS u kojoj se uz Lepu Brenu pojavljuje i najbolji bh. glumac Emir Hadžihafizbegović.

 

Ova urnebesna reklama za kratko vrijeme osvojila je simpatije gledalaca širom regiona, a na društvenim mrežama veliki je broj pohvala na račun popularne pjevačice i glumca, ali i režisera koji je još jednom pokazao samo dio svog raskošnog talenta.

 

– Bila mi je izuzetna čast da radim reklamu gdje se pojavljuju Lepa Brena i Emir Hadžihafizbegović. Snimanje je kratko trajalo jer su veliki profesionalci. Primjetilo se i to dugogodišnje prijateljstvo između njih. Atmosfera je bila odlična, mnogo smo se smijali i ne pamtim snimanje na kojem sam se toliko ismijao, a to je sigurno i zbog velike količine pozitivne energije na setu. Drago mi je da poslije četiri spota za Lepu Brenu da sam uradio i reklamu – kaže Dubica.

 

Dubica nema vremena za odmor. Trenutno je u Beogradu gdje dogovara snimanje još šest spotova za Lepu Brenu.

emirbrena emirbrena4 emirbrena5

 

– Volim snimati spotove i reklame, ali filmovi su sigurno ono čemu se želim okušati. Pripremam jedan  veliki projekat sa Emirom Hadžihafizbegovićem – kazao je zagonetni Dubica.

 

Koliko je Dubica priznat i cijenjen u Švicarskoj najbolje potvrđuje činjenica da je ove godine predsjednik žirija za izbor najboljeg spota u ovoj zemlji.

Comments are closed.