Ivana Selakov i Mirza Selimović u posebnom izdanju

Objavljeno Rujan 3rd, 2017

 

Nakon što su zagolicali maštu izuzetno atraktivnim fotografijama sa snimanja spota Ivana i Mirza sinoć su na splavi „Port“ u Beogradu premijerno predstavili javnosti i duet  „Da se opet rodim“.

IMG_mirza i ivana

 

Većinu ljudi kroz život pokreće ljubav, pri tome uopše nije bitno prema kome ili čemu. Ljubav je nepresušan izvor inspiracije svima nama, pa tako i umjetnicima i muzičarima. Brojne su muzičke priče o ljubavi, ali malo je onih neponovljivih. Upravo jednu takvu donose Mirza i Ivana.

Za kraj ljeta pomenuti dvojac je svoje fanove obradovao sjajnom pop pjesmom koja će bez sumnje kao i Mirzin predhodni singl „Brod ludaka“ biti sjajno primljena kod publike.

„Da se opet rodim“ prvo javno izvođenje imaće na velikom koncertu u Sent Luisu. Naime, samo dan nakon zvaničnog predstavljanja dueta, Mirza Selimović putuje na veliku turneju u SAD, gdje će sa Harijem Mata Harijem imati seriju koncerata u velikim gradovima, a već prvu priliku iskoristiće i da novu pjesmu predstavi publici u Sent Luisu i Čikagu.

Prezadovoljan sam pjesmom „Da se opet rodim“, koja je prvobitno snimljena u folk maniru, a autor Pera Stokanović je za Ivanu i mene odjenuo u novo, pop ruho. Ivana je poznata kao kraljica dueta, pa vjerujem da će i naša saradnja biti uspješna – izjavio je Mirza, koji je sa Ivanom na promociji ugostio i brojne kolege, između ostalih, Dženana Lončarevića, Dejana Matića, Bobana Rajovića, Milana Mitrovića, Gorana iz OK benda i druge.

Podsjećamo spot je urađen u etno selu Vrdnička Kula na Fruškoj Gori.

Sudeći po dasodašnjim komentarima, vjerujemo kako će Mirza i Ivana imati dodatan i snažan vjetar u leđa za nove kreativne muzičke projekte, koje jedva čekamo čuti.

Do tada uživajte, gledajući i slušajući „Da se opet rodim“

 

Comments are closed.