Majka dijasporaca Radmila Špiridinović Huskić poručila Jeleni Karleuši // SRPSKA MADONO GLAVU GORE, PSI LAJU, KARAVANI PROLAZE!!!

Objavljeno Siječanj 16th, 2019

Minulih dana mediji u regionu kao da se takmiče ko će objaviti bombastičniji naslov  na temu „Jelena Karleuša – Ognjen Vranješ“.

Pojedini mediji su prekršili sve kriterije profesionalnosti i novinarske etike i pod naznakom „ekskluzivno“ ili „šokantno“ objavljivali informacije koje uopšte nisu provjeravali.

Nasl1

 

Malo se ko sjetio da ispoštuje obje strane, tako da su u javnost plasirane ogavne stvari, za koje bi u zemljiama gdje postoje vladavina zakona itekako se odgovaralo.

U par navrata zbog svega što preživljava u vezi slučaja sa reprezentativcem BiH Ognjenom Vranješom, pop diva se oglašavala putem društvenih mreža, a kako navode neki srpski mediji,  obratila se i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, tražeći da je zaštiti od mediskog linča, u kojem se našla ni dužna, ni kriva.

„Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji… da zena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja… nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju… da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj.“

„DRAGA JAVNOSTI, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo otkricu vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam MLADEŽ na tom mestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost primorana sam da ovakvu intimu delim sa vama zbog pakla koji proživljavam“ ,napisala je Jelena na svojoj odicijalnoj FB stranici.

10906389_10153121662416282_3662821889800064192_nNasl

 

Na stranu Karleuše stala je armija njenih fanova iz cijelog svijeta, ali i onih koji nisu njeni fanovi, a osjetili su potrebu da stanu na stranu istine. među njima je i poznata njemačga biznismenka i humanitarka, Radmila Špiridinović Huskić, koju svi nazivaju majkom dijspore.

Gospođa Radmila je bila dosta aktiva u komentarima po pitanju ovog slučaja i stala je u zaštitu istine, dajući svoju podršku srpskoj divi Jeleni Karleuši. Odabrali smo neke od njenih komentara:

 „Šta vi to pišete o nekome da li je neko fuj ili ne i šta vi imate od svega toga. Neka se svako pokrije sa svojim jorganom po glavi, jer svi mi imamo svojih problema , a ne tudjim da se smijemo. Što se tiče Jelene i njenog vredjanja to ti je  50-ih godina isto bilo kao sa majstorom i šegrtom,  ako ga majstor ne udari čekićom po glavi od toga šegrta nikada neće biti majstora.

Slušaj gospodine, šta god da je radila to je čista njena intima. U njen intimni zivot nesme niko da se meša pa ni sud . A ovo bi ja stavila u  sudu za ljudskog prava . Ovim pored što se ruš i njen ponos, njena karijera, njen brak , ruši se i njena psiha,  što je najstrašnije krivično delo .  Neznam da li u Srbiji imaju ili dali postoji taj zakon,  ali znam da bi u Njemackoj neko morao dozivotnu penziju da joj plati .

 A taj treba da malo razmisli bolje šta radi i kakvim se načinom skandala bavi da bih nekoga ugrozio.“

„ Budalo ti znaš sta ko radi i šta je istina da ste ovde u Njemackoj svi bi ste se dobro naplačali uvrede i poslovne časti , nego mozete jer je Srbija zemlja lopova i placenika.“

„Jelena jeste ružne stvari pojedincima u Zvezde Granda govorila  sto je osudilo puno gledaoca, ali svi ti su opet došli sledeće godine  na takmicenje jaci i bolji i ti ist su uzeli baš Jelenu za mentora . To je ono dok majstor ne udari šegrta čekićom po glavi taj ne moze nikad majstor postati“

50068655_1975603505809363_780840348791341056_n50337208_768474903545880_1262162451592380416_n

U telefonskom razgovoru za naš magazin,  gospođa Radmila nam je reka da je Jelena velika Madona , ali da to Srbija nezna da cijeni, te da ona sumnja kao iza cijelog slučaja stoji neko imućan , koji želi da uništi Jelenin ugled i blistavu karijeru. Živimo u vremenu kada svako može napraviti fotomontažu, pa njenu sa bilo kim, ne samo sa jelenom, ali to kako ona kaže neće mnogi da svate, ili se prave neuki i naivni.

Međutim,  Radmila čvrsto vjeruje da će pop diva iz svega izači još jača, te joj poručuje:

„Gospođo Jelena hodaj uzdignute glave i bez suza u očima, isto kao i tvoj muž Duško.Kuliraj sve ovo što ružno pišu o tebi, jer sve što se više braniš, sve će ti biti gore.Ne obraćaj pažnju na bljuvotine, jer one dolaze od ljedi koji ti nisu ni do kolena.Nisam tvoj fan, ili obožavateljka, ali sam realna osoba i želim da ti dam podršku i budem uz tebe, čvrsto ubeđena da ćeš ovo zlo pobediti“.

 

Comments are closed.