Milica Pavlović // Imam par kilograma viška, ali ne žalim se

Objavljeno Prosinac 5th, 2017

Pjevačica Milica Pavlović, po mišljenju mnogih, ima besprekornu liniju, ali ona tvrdi da je tokom da je tokom proteklih mjeseci nabacila nekoliko kilograma viška.

619555_1117du12_f

 

 

U novu godinu ulazim sa par kilograma viška, ali sve je to nekako otišlo na lepe delove tela. Ne bunim se uopšte, neka se zadrži i super mi je – rekla je Milica za Telegraf, te naglasila kako joj to ne smeta ni najmanje.

– Ne, ja ne kukam. Desi se takav period… Meni se desio posle albuma i u toku nastajanja albuma.  Prestala sam da treniram, a treniram sigurno 10 godina unazad. Samim tim, sa nedostatkom treninga,a navikli ste da jedete normalno, onda nemate gde da potrošite te kalorije. Ali, kažem i ponavljam, imam sreću da zaista ode na one delove tela koje svi mi volimo, pa čak i mi – rekla je pevačica za “Telegraf”. Pevačica je objasnila i kako uspeva da zadrži svoj mir  estradi koja je prepuna konkurencije….

– Napravila strateški plan i okružila se ljudima i saradnicima koji apsolutno nemaju nikakve veze sa ostatkom estrade, već su u tom modnom svetu To je moja oaza mira i ja zadržavam sebe u toj oazi,  a isto tako i sa mnom ide jedan dečko iz obezbeđenja i jedan vozač, koji opet nemaju veze sa celom  ekipom moje produkcije. Baš zato, da ne bih ja slušala šta se dešava u firmi i ko šta prepričava. Baš zato, da ne bih ja slušala šta se dešava u firmi i ko šta prepričava. Mene to ne treba da interesuje. Ja sam tu da pomognem nekome ako treba, da odmognem sigurno neću – objasnila je Pavlovićeva.

Vesti online

 

Comments are closed.