Najbolja zabava u januaru se nastavlja u My Faceu uz Lexington band, Dženana Lončarevića i Acu Lukasa

Objavljeno Siječanj 10th, 2018

 

Popularni klub My Face nakon odlično posjećenog nastupa Dejana Matića prošlog petka, u januaru nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvijezda, ovog puta pop izvođača.

U petak, 12. januara za svoje goste pripremio je najbolji provod uz fantastični „Lexington band“. Harizmatični momci u ovom klubu nastupit će poslije godinu dana pauze, a i ovaj put za sarajevsku publiku pripremaju brojna iznenađenja i zabavu do jutra uz svoje brojne hitove „Dobro da nije neko veče zlo“, „Uvrijedi me“, „Pijane usne“, „Godinama“, „Potraži me“, „Navučen na tvoje usne“, „Ja te srećom častim“, „U srce udaraj“, „Nisam ti ja drug“ i mnoge druge.

Sedam dana poslije, u petak 19. januara, posjetioci  My Facea imat će priliku podsjetiti se na mnogobrojne hitove Dženana Lončarevića, te uživati u odličnoj zabavi, koja je, kada su nastupi ovog pjevača u pitanju, zagarantovana.

Koncert Ace Lukasa na repertoaru kluba je u petak, 26. januara, a ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20 KM mogu se kupiti od sutra u My Faceu.

Dzenan Loncarevic

Comments are closed.