Najbolji provod u Sarajevu za vrijeme SFF-a: Nastupaju Aca Lukas, Rada Manojlović, Coby, Aleksandra Prijović…

Objavljeno Kolovoz 6th, 2018

Najiščekivaniji kulturni događaj u godini, Sarajevo Film Festival, i ove godine uz premijere filmova, projekcije na otvorenom, brojne poznate goste iz svijeta sedme umjetnosti, građanima glavnog grada i brojnim gostima donosi i bogat noćni život.

 

Klub My Face na Vilsonovom šetalištu, koji je nekoliko godina uzastopno omiljeno okupljalište Sarajlija, ali i stranih gostiju, tokom trajanja festivala tradicionalno za vjerne posjetioce priprema specijalan i bogat muzički program i cjelovečernju zabavu. Rekordna posjećenost, najbolja klupska atmosfera i muzika, ali i zadovoljni gosti, ukratko opisuju jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u Sarajevu. To je dovoljan razlog da i ove godine od petka, 10. avgusta do 17. avgusta posjetite My Face i uživate u vrhunskoj muzici.

Aca Lukas Aleksandra Prijovic IMG SFF edition2018 Rada Manojlovic

 

Muzičke zvijezde i zvučna imena iz regije u tom periodu garantiraju nastavak najboljeg provoda u gradu u My Faceu tokom SFF-a. Kao i prošle godine, festivalsku sezonu koncerata u petak 10. avgusta otvorit će Rada Manojlović. Atraktivna pjevačica u Sarajevu će gostovati nakon dugo vremena, a veliki hitovi i harizma Manojlović preporuka su za sve da prvog dana SFF-a posjete klub My Face.

 

Drugog dana festivala, u subotu 11. avgusta My Face ugostit će Cobyja, trenutno jednog od regionalno najpopularnijih izvođača i producenata koji je sarađivao sa mnogim estradnim zvijezdama. Coby ima brojne hitove, a neke od najpoznatijih- „Krvavi balkan“, „Ideš za Kanadu“, „Samo jako“, „Džek i Džoni”, „Ekipa najjača“ imat će priliku čuti i posjetioci sarajevskog kluba.

 

„Voliš li me“, „Kafana na Balkanu“, „Nisam preživio“, „Zapišite mi broj“, samo su neke od omiljenih pjesama Ace Lukasa koje će pjevač ponovo otpjevati u My Faceu u utorak, 14. avgusta. Nakon nezapamćene posjete kada je Lukas nastupio u ovom klubu u januaru ove godine, sigurni smo da će ovaj koncert biti jednako uspješan i lijepa repriza za njegove vjerne fanove.

 

U četvrtak, 16. avgusta, atmosferu u ovom klubu podgrijat će Aleksandra Prijović, jedna od pjevačica mlađe generacije koja je pronašla svoje mjesto na muzičkoj sceni Srbije, a popularnosti joj ne nedostaje ni u našoj zemlji. U proteklom periodu pjevačica je bila u žiži medija nakon udaje za Filipa Živojinovića i vijesti da par očekuje prinovu. Aleksandra je jedna od najtraženijih pjevačica Grand produkcije, a domaćoj publici sigurno je najzanimljivija zbog dueta “Ma pusti ponos”, koji je snimila sa bh. pjevačem Amarom Jašarspahićem Giletom.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rwDTu1FpVZU

 

Majstori scene i istinski šoumeni, momci iz „Tropiko benda“ zadnjeg dana SFF-a u petak, 17. avgusta označit će završetak festivalske sezone koncerata u My Faceu. Uz jedinstvenu energiju i atmosferu koju „Tropico band“ donosi na svakom koncertu, te brojne hitove poput „Ako ti je do mene“, „Ne zovi me“, „Zauvek tvoj“, „Sve moje zore“, „Ciao Bella“, „Paranoja“, bend predvođen vokalom Aleksandrom Cvetkovićem zasigurno će i ovaj put ispuniti My Face do posljednjeg mjesta te napraviti najbolju žurku u glavnom gradu.

Comments are closed.