Neno Murić predstavio pjesmu i spot „Na tvojoj strani jastuka“

Objavljeno Svibanj 5th, 2018

 

Neno Murić posvećuje veliku pažnju posjetiocima koji dolaze na njegove nastupe. Ispunjava im muzičke želje, komunicira s njima i ulaže velike napore da se publika osjeća opušteno i raspoloženo.

 

Isti je slučaj i sa pjesmama i spotovima u kojima se vidi nevjerovatna emocija, pozitivna energija i velika ljubav prema muzici. Zajedno sa svojim saradnicima Neno je dugo pripremao spot za pjesmu „Na tvojoj strani jastuka“, koju potpisuje poznati beogradski kompozitor Saša Milošević Mare, poznat kao autor teksta i aranžmana pjesme „Molitva“ Marije Šerifović sa kojom je srbijanska predstavnica prije deset godina ponijela pobjedu na Eurosongu.

 

Vrlo zanimljiv scenario i režiju spota, u kojem se pojavljuje dvadesetak atraktivnih djevojaka, uz Nenu potpisuje Safet Hadžimusić, a veliku pomoć tokom snimanja i odabira scena pružili su im reditelj Arnej Misirlić i snimatelj Faris Kruščica.

 

Sve je snimano u prelijepim salonu Inside by Ećo na Stupu, gdje su u prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi akteri spota naprosto uživali u radu, odjeveni u fine i senzualne komade domaćeg brenda Alma Ras. Ekipa spota na čelu sa glavnom protagonisticom Lenom Lukač odlično se zabavila i tokom drugog dijela snimanja u My Face-u. Jedan dio spota je snimljen i na ulicama glavnog grada, a u njemu popularni pjevač pojavljuje se u najnovijem Ford Fiesta modelu automobila.Na tvojoj strani jastuka-8 Na tvojoj strani jastuka-10 Na tvojoj strani jastuka-14

 

Ovom pjesmom Neno Murić najavljuje izlazak drugog studijskog albuma, koji će se najvjerovatnije dogoditi krajem 2018. godine.

 

Spot i pjesmu „Na tvojoj strani jastuka“ možete pogledati i poslušati na linku:

 

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Comments are closed.