Nova serija u programu Face TV od ponedjeljka 18. septembra

Objavljeno Rujan 13th, 2017

Face TV od ponedjeljka, 18. septembra u programu donosi novu seriju “Silvana sin lana”, američku telenovelu produkcijske kuće Telemundo. Termin emitiranja serije je svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 19.15 sati na programu Face TV.

Ova romantična drama reditelja Luisa Manzoa i Ricarda Schwarza kroz 121 epizodu, od kojih svaka traje 43 minute, donosi priču o Silvani Chivis Rivapalacios, pripadnici visokog društva, koja nakon što izgubi bogatstvo zbog dugova i sumnjivih poslova svog supruga, sa tri kćerke počinje novi život i seli se u skromniji kraj grada.

Sinopsis serije:

Silvana Rivapalacios Altamirano de Villasenor, poznatija kao Chivis, elegantna je i prefinjena dama. U djetinjstvu je pohađala elitni institut, gdje su je podučavale kaluđerice, koje su joj usadile nepokolebljivu vjeru, a ona je pokušala da je prenese na svoje tri kćerke. Odmalena je uživala u luksuzu, a veoma mlada se udala za bogatog čovjeka. Otkako je izgovorila sudbonosno “da”, nikad nije radila, a sve vrijeme provodila je sa svojim djevojčicama. Godine su prolazile, a Silvana nije bila svjesna da se njen suprug upleo u mutne poslove. Morao je da pobjegne iz zemlje da ne bi bio uhapšen, a nju je ostavio da se sama izbori s njegovim dugovima.

Dojučerašnja bogatašica tako je izgubila sve- iz luksuznog dupleksa zajedno s kćerkama mora da se preseli u znatno skromniji kraj grada. Tamo upoznaje Manuela Gallarda, prvog susjeda, koji nikad nije imao novca i radi kao prodavač ribe na gradskoj pijaci. On je muževan, šarmantan i sve žene uzdišu za njim. Iako je u vezi sa ekstravagantnom Stellom, na tu romansu gleda kao na prolaznu avanturu. Otkako je osam godina ranije ostao udovac, nijedna žena nije uspjela da zaista osvoji njegovo srce. Međutim, stvari se mijenjaju kad upozna Silvanu.  Ona osjeća nesavladivu privlačnost prema njemu, ali odbija da mu se prepusti, ne želeći da bude sa siromahom koji prodaje ribu da bi preživio. S druge strane, Manuelo nije očekivao da će se zaljubiti, ali dama iz visokog društva koja mu stiže u susjedstvo natjeraće ga da shvati kako dok ljudi planiraju svoj život, sudbina pravi svoje planove…

Glavne uloge u seriji  “Silvana sin lana” tumače Maritza Rodriguez kao Silvana Chivis Rivapalacios  i Carlos Ponce kao Manuel Gallardo. U sporednim ulogama se pojavljuju Marimar Vega, Marcela Guirado, Adriana Barraza, Ricardo Abarca…

Face-Silvana sin lana1 Face-Silvana sin lana2 Face-Silvana sin lana3 Face-Silvana sin lana5

 

Comments are closed.