OSTAJEM U DOHI, QATAR-UAE OVO JE RAJ NA PLANETI! (foto)

Objavljeno Ožujak 13th, 2018

Milorad Gojković  široj javnosti poznatiji kao DJ/MC Bone je ime koje je u konstantnom porastu zadnjih nekoliko godina,  produkcijski surađuje s  sve poznatijim facama koje u svijetu dobrih nota nešto znače.

 

Sa kućom MDI Production i svojim vjernim drugom i saradnikom DJ Stojakom podpisuje ugovor o saradnji i tako postaju dio ekipe koja obećava. U saradnji sa Eminom Pećaninom izdaju svoj prvi singl “Zovem te pjesmama” a poslije toga mogli ste ih samo “loviti” po cijelom regionu jer su se nastupi raširili i na neosvojena tržišta. Učešćem u spomenutom projektu je DJ/MC Bone još jednom dokazao da osim što je vrstan DJ MC, njegova produkcija pripada u sam vrh glasbenih ostvarenja.

Uz sve navedeno, remixi iz njegove kuhinje na YouTube kanalu  već duže vrijeme drže vodeću ulogu  na  ljestvicama  najslušanijih,  čime je još jednom dokazao da je pred njim uspješna karijera.

Vrhunac svjetske popularnosti dostigao je poziv iz radio stanice  “Escuchamos Pennsylvania, USA”
da uredjuje i gostuje u jednoj emisiji koju vodi poznati voditelj i DJ Mike Saez .

28906599_801556320045571_1324979071_n 28907317_801556200045583_2003652204_n DJ BONE KLAVA KOKA (RUS) CANER CORT DOHA 2018 Flayer- DOHA

 

Naš izbor nije bio nimalo lak, uvrstiti DJ Bona u  TOP 5. balkanskih DJ od kojih su neki ove godine obišli cijeli region, dok su drugi nastupali samo po državama u  susjedstvu, naš izabranik je uplovio u svjetske vode.

Dok ovo pišemo management  DJ Bona  nam je ustupio  nekoliko atraktivnih fotografija iz DOHA Quatar sa priprema za gostovanje u  Criystal Clubu najprestiznijem clubu u koji svraća sva krema ovog podneblja.Slobodno vrijeme provodi društvu sa  Klava Koka ruska country pop pjevačica, video blogger, glazbenik i tekstopisac,  koja je dan prije imala svoj show u istom clubu u organizaciji agencije  Caner Cort – domaćin .
Da nemam ugovor o saradnji sa MDI Produkcijom ostao bi ovdje, fenomenalna klima, odlična hrana, sve funkcioniše bezprekorno, ljudi se znaju veselit ovo je raj na planetu.  Doha its calling!

 

Comments are closed.