OTKRIVAMO // SAŠA POPOVIĆ ANGAŽOVAO PRIVATNE DETEKTIVE: Direktor Granda želi da što prije nađe pljačkaše

Objavljeno Ožujak 12th, 2018

Saša hoće da se uveri da niko iz njegovog bliskog okruženja i sa estrade nije umešan u krađu u njegovoj vili

Saša Popović nema mira od petka, kad su mu lopovi obili kuću na Bežanijskoj kosi i odneli sef sa 10 satova vrednih oko 100.000 evra. Direktor „Granda“ rešio je da uzme stvar u svoje ruke – pored policije, koja intenzivno radi na slučaju, angažovaće i privatne detektive!
Prema našim saznanjima, Popović želi da se uveri da niko iz njegovog bliskog okruženja nije umešan u pljačku.

– Saša ne želi da nagađa ko je kriv za krađu, niti ima nameru nekog da optuži bez dokaza, ali želi da skine sumnju s ljudi koji su mu ulazili u kuću. Zato planira da u slučaj uključi privatne detektive – priča naš izvor i dodaje da je Popović i dalje uznemiren.

– Non-stop je na vezi sa inspektorima, a u toku sledeće nedelje će dati iskaz u policiji. On je nadležnim organima predao snimke sa sigurnosnih kamera, a dokazni materijal s video-nadzora biće uzet i od komšiluka. Svako sumnjivo lice biće privedeno pred organe reda. S obzirom na to da je Popović prijatelj s velikim brojem pevača, i oni bi mogli da budu saslušani. Njegova supruga Suzana i on imaju veliku podršku pevača i svi žele da se uključe u akciju – priča naš izvor blizak istrazi.

 

foto: Damir Dervišagić

Među onima koje će prihvatiti poziv iz MUP su Rada Manojlović, Mira Škorić, Dragan Stojković Bosanac i Marinko Rokvić.
Pokušali smo da kontaktiramo s Popovićem, ali iz „Grand produkcije“ su nam poručili da se on do zaključenja slučaja neće oglašavati u medijima.

 

PREDOSTROŽNOST

KUPUJE PSE ČUVARE
Sašina kuća je opremljena savremenim alarm-sistemom, sigurnosnim kamerama, a na ulazu su čuvari. Da bi neko došao kod direktora „Granda“, potrebno je da se najavi nedelju dan ranije. Međutim, zbog sumnje da su počinioci upali u njegovu vilu iz zadnjeg dela, gde nije bilo kamera, Saša je odlučio da dodatno osigura svoju imovinu – kupiće i nekoliko pasa čuvara. Još ranije je planirao da na leto renovira kuću, a sada će akcenat staviti na sigurnost.

 

Izvor: Kurir.rs

Comments are closed.