PJEVAČICA NEUTJEŠNA // Dok svi željno iščekuju njen novi cd, Maya Berović pati!

Objavljeno Svibanj 18th, 2017

Do svi željno očekuju njen novi cd, za koji mnogi tvrde da je nešta potpuno novo i da će je predstaviti u novom svetlu, Maya Berović pati već danima.

 

Iako povod za patnju nije ni ljubavni, ali ni poslovni, lijepa pjevačica muku muči sa sobom već nekoliko mjeseci, što je nedavno priznala i na svom profilu na Instagramu, kada je objavila fotografiju na kojoj je crnka i napisala da jj nedostaje crna boja kose!

 

„Nije baš da patim i da sam utučena, ali već nekoliko mjeseci priželjkujem da se vratim crnu boju kose.Međutim, za to očigledno nije niko oko mene, jer svi tvrde kako mi plava boja odlično stoji.Skoro niko se ne slaže samnom da se ofarbam ponovo u crnu boju, tako da mi ne ostaje ništa drugo, nego da „patim“ i maštam“-priznaje Maya.

 

Činjenica je da bi atraktivna pjevačica to svakako uradila, samo kada bi rešila, ali je za sada odlučila da posluša svoje ljude od povjerenja i ostane plava.

 

Ipak, kako se bliži jun, kada bi trebao da se pojavi novi Mayin cd, nikad se ne zna.Možda nas pjevačica obraduje potpuno drugačijim stajlingom i bojom kose, od one koju smo navikli do sada i koja joj, kako se svi slažu, odlično stoji!

unnamed unnamed1

Comments are closed.