PJEVAČICA UMALO DA OSTANE BEZ JAHTE: Lopovi mjerkali Brenin brod od 100.000 eura!

Objavljeno Srpanj 17th, 2017

Grupa mladića iz Opatije, željna avanture, nedavno je merkala brod vlasnice „Granda“, ali nisu uspeli da ga maznu jer su čuvari brzo reagovali
Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović nedavno su mogli da ostanu bez svoje jahte od 100.000 evra, koja je usidrena u Rijeci u Hrvatskoj.
Kako Kurir saznaje, pevačicino plovilo bilo je na meti lopova, koji su planirali da je otmu i to iz čistog hira – da bi se njome provozali po Jadranu.

– Radi se o grupi mladića, zapravo o trojici lokalnih adolescenata koji ordiniraju po Hrvatskom primorju i otimaju jahte koje su usidrene u Rijeci i Opatiji. Nisu oni klasični lopovi, već klinci koji vole skupe igračke i avanturu. Nekoliko puta im je to prošlo, pa im se osladilo. Nedavno su imali pik na Breninu jahtu, pa su oko nje obitavali nekoliko dana. Želeli su da je ukradu na nekoliko sati – priča naš dobro obavešteni izvor iz Rijeke.

1240687_1603_ff

Prema njegovim rečima, lopovi nisu uspeli u svojoj nameri jer su ih čuvari oterali.

– Jedan od te trojice se hvalio u društvu kako im je malo falilo da maznu morsku zver srpske pevačice, ali su ih čuvari u poslednjem trenutku provalili. Kako i ne bi kad su se stalno motali oko plovila. Njima je do šale, ali to su ipak ozbiljne stvari. Ljudi su platili veliki novac za taj luksuz, a klinci bi da se vozaju – završava naš sagovornik.

1240685_1604_ff

Pevačica i njen suprug upravo uživaju na svom brodu, što nam je potvrdio Boba kad smo ga pozvali za komentar.

– Svašta se dešava, ali naša jahta ima odličnu posadu cele godine. Tako nešto nama ne može da se dogodi. Evo, baš smo sad na brodu i uživamo – poručio nam je Boba.

1240683_1607_ff

Inače, Brena i njen suprug su jahtu kupili prošle godine i, kako je Kurir tada pisao, platili su je 100.000 evra.

– Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama – rekla je pevačica tada za Kurir.

 

Ljiljana Stanišić (Kurir.rs)

Comments are closed.