Slađana Mandić na crvenom ćilimu rame uz rame sa Ninom Badrić i Jelenom Rozgom

Objavljeno Kolovoz 26th, 2019

Sladjana Mandic crveni cilim SFF Sladjana Mandic crveni cilim SFF1 Sladjana Mandic crveni cilim SFF3

 

Sarajevo je od petka centar regiona, a crveni ćilim na festivalskom trgu SFF-a ispred Narodnog pozorišta prava je atrakcija. Brojni gosti koji su ovih dana boravili u prijestonici nisu odoljeli da odu do njega i naprave fotografiju za uspomenu, a i profili na društvenim mrežama poznatih glumaca, pjevača, televizijskih ličnosti, sportista puni su slika upravo sa crvenog ćilima.

 

Svake večeri pažnju medija odličnim odjevnim kombinacijama koje su ponijele na crvenom ćilimu skrenule su mnoge domaće i strane ljepotice, a posljednjih dana posebno su se istakle Jelena Rozga i Nina Badrić. No, rame uz rame sa njima bila je i naša Slađana Mandić. Treće večeri festivala plavokosa pjevačica naprosto je blistala i plijenila poglede prisutnih u lepršavoj pink haljini s volanima dizajnerice Janje Stijepić, koju je upotpunila istobojnim sandalama na visoku petu i klač torbicom u boji pudera. Frizuru je stilizirala tako što joj je dala prepoznatljiv wet look, često viđen na modnim pistama i u editorijalima svjetskih časopisa.

 

Šeste večeri SFF-a atraktivna Slađana prošetala je crvenim ćilimom odjevena u oversized muško odijelo iz njene privatne kolekcije, te Jimmy Choo sandalama, a stajling je nadopunila nakitom Werkstatt studija, koji je ove godine bio dosta popularan i viđen na damama. Za njen odličan make up bile su zadužene vješte ruke Adija Hasića, dok je frizuru radila sama.

Comments are closed.