Srpska glumica i hrvatski pjevač – obnavljaju Bratstvo i Jedinstvo!

Objavljeno Listopad 26th, 2018
 
 
Bez obzira što beogradska glumica Iskra Brajović i zagrebački kantautor Mladen Burnać to nisu potvrdili (a ni demantirali) , hrvatski mediji su se ovih dana naširoko raspisali o njihovoj navodnoj vezi, o kojoj se već mesecima priča na estradi. Mlada glumica(kćer legendarnog glumačkog barda Voje Brajovića i nekadašnjeg srpskog ministra kulture), i zagrebački kantautor Mladen Burnać, konačno su potajno uslikani zajedno u šetnji Zagrebom. A isti dan su viđeni i kako izmjenjuju nežnosti u Areni na koncertu čuvenog svetskog violiniste Dejvid Gareta. Obzirom da su karte za taj koncert bile papreno skupe, očito je Mladen vrlo galantan prema svojoj Iskri.
 
Oboje ne odgovaraju na telefone niti na njihovim profilima piše da su ikakvoj vezi, ali iz izvora bliskim pevaču, čuli smo da ovo nije prvi poset Iskre Brajović  Zagrebu u zadnje vreme. Navodno su se  upoznali pre par meseci na Mladenovoj promociji novog albuma u Beogradu, u  estradnoj emisiji “Prslook Again”, gdje su iskre frcale na sve strane, nakon čega je lepa glumica svako malo dolazila u Zagreb svom dragom pevaču.
 Iskra Brajović i Mladen Burnać
Iskra je velika obožavateljka Mladenovih pesama (naročito dueta sa Arsenom) i stalno ga hvali gde god stigne, a Mladen je viđen kao čest gost na njenim predstavama u teatru “Zvezdara”, gde je glumica zaposlena.
Iskra Brajović je proglašavana često među najlepše srpske glumice, veoma je talentovana i zaposlena (snima upravo dve nove serije), nedavno se razvela (ne znamo da li je Mladen uzrok, ali nakon razvoda već je viđena u njegovom društvu). A  njezin otac, Voja Brajović je bio ultrapopularan glumac bivše Juge, snimio je više od 50 filmova. Legendarna je njegova uloga Tihog iz serije “Otpisani” (kažu da je pobio više Švaba nego Dragan Nikolić, te se Mladenu crno piše ako se bude zezao sa Iskrom).
 Iskra Brajović (2)
Mladen Burnać nije tako poznat u Srbiji, ali je jedan od najinteresantnijih hrvatskih kantautora sa bogatom karijerom. U biografiji piše da u je od 90-tih do danas, snimio 9 albuma, 40 spotova, dobio bezbroj nagrada i ima duete sa takvim imenima kao što su: Arsen Dedić, Kemal Monteno, operna pevačica Ivanka Boljkovac, Matija Dedić, glumica Mila Elegović itd. Njegova pesma “Jer ti ljubiš drugoga” (2005 g.) u duetu sa Arsenom, je jedna od kultnih pesama i izašla je na desetak kompilacija najlepših ljubavnih pesama u Hrvatskoj. Arsen ga je često hvalio kao vrlo talentovanog. Ušao je u povest i kao jedini hrvatski pevač koji ima duet sa kinezom (ove godine je snimio duet sa kineskim reperom Rockom i sada im izlazi spot). Isto je bio u braku, naaaaravno, rastavljen je.
Navodno je kao mlad bio direktor u nekoj firmi, odjednom je dao otkaz, ostavio sve i otišao se baviti muzikom. Kolege kažu da je mogao biti i daleko popularniji, ali je tip kojeg “boli ona stvar za sve”, rijetko daje intervjue, ne brine uošte o karijeri i (po podacima na internetu) odbijao je sve pozive za sudelovanja u megapopoularnim realiti šouima u Hrvatskoj (njegov citat sa interneta: “Ne želim ići tamo, tamo su samo idioti”). Odličan je šoumen i rekorder je po broju nastupa u istom klubu (nastupio je 250 puta u najvećem hrvatskom kasinu), slika portrete i bio je šampion Hrvatske u fliperu (izvod iz biografije).
Što će biti od ovog izuzetno zanimljivog pjevačko/glumačkog para. Jesu li su u pravoj vezi? Ili ono “samo povremeno” – to će vreme pokazati. Ali lepo je da bar netko obnavlja “Bratstvo i Jedinstvo naših naroda i narodnosti”. Zato čestitke Iskri i Mladenu!!!!
 
 
Lepi pozdrav i uskoro stiže još estradnih vesti iz regiona!
ESTRADNE VESTI TEAM

Comments are closed.