SVE SAM IMALA, SAMO SREĆE NISAM! Pjevačica sa djecom napustila porodičnu kuću: Posle razvoda plakala sam 6 MESECI, nisam znala gde sam!

Objavljeno Travanj 11th, 2019

Goca Lazarević pre skoro tri decenije razvela se od čuvenog kompozitora Milutina Popovića Zahara, a kako je u javnosti nekada znala da kaže – razvod je najtraumatičnija stvar koja nekome može da se. Njoj je, kako je svojevremeno priznala, bilo potrebno nekoliko godina da se u potpunosti oporavi.

 

1376647_screenshot-5_ls

 

“Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom”, rekla je Goca u jednoj emisiji.

Kako kaže, i dalje ne može da pronađe osobu koja će je voleti onako kako ju je, po njoj, voleo Zahar.

“Sa kakvim bi ti bila srećna sad?” pitala ju je jednom prilikom Sanja Marinković u emisiji, a ona joj je odgovorila nikad iskrenije: “Da me radi, k’o što bi rekli klinci! Da me radi, al’ mene niko ne radi”, priznala je Goca.

Izvor: Kurir.rs

Comments are closed.