TIJELO ŠABANA ŠAULIĆA VEČERAS U SRBIJI: Sanela i Mihajlo avionom u ponoć dolaze s kovčegom pokojnog oca

Objavljeno Veljača 21st, 2019

Kako su naložile nemačke vlasti danas u 10 sati počeće obdukcija, kako bi bio utvrđen tačan uzork smrti pevača Šabana Šaulića.

Odmah nakon završene obdukcije, koja bi po planu trebalo da se završi do 14 časova. Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon obdukcije sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić.

Ukoliko sve bude proteklo po planu i ukoliko nemačke vlasti sve odobre, noćas u ponoć Sanela i Mihajlo trebalo bi da dođu u Beograd vladinim avionom kojim će biti preneto i telo Šabana Šaulića.

 

1769903_1769301-combo-edit_ls

Komemoracija Šabana Šaulića, ukoliko sve protekne po planu trebalobi da se održu sutra u 11 časova u Skupštini grada, a sahrana odmah nakon toga u 14.30 na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana.

Podsetimo, Šaban je tragićno nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj kada je u automobil u kom je bio pevač udario drugi auto. Pevač je prema prvim informacijama iz kola izašao bez vidljivih povreda držeći se za grlo i žaleći se na bol u grudima, da bi kasnije prminuo u bolnici.

Kurir.rs/Blic

Comments are closed.