Totalni šok: Razveli se Darko Lazić i Ana Sević!

Objavljeno Siječanj 11th, 2018

Dogovorili su se da se sporazumno raziđu i da zauvek ostanu prijatelji – tvrdi izvor blizak Darku i Ani

Posle mnogo spekulacija i raznih tračeva, kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da su se Darko Lazić i Ana Sević razveli i to pre dva meseca!

Kako navodi magazin “Scandal”, pevači su nastojali da razvod sakriju prvenstveno zato što nisu hteli da se njihova rodbina previše uzbuđuje.

Inače, već duže vreme brak Lazića i Sevićeve nije funkcionisao kako treba, i govorkalo se da je za sve kriva “treća osoba”, ali to izgleda nije tačno.

– Nema nikakve treće osobe, dogovorili su se da se sporazumno raziđu i da zauvek ostanu prijatelji. Nikada nećete čuti nijednu ružnu reč ni sa jedne strane jer ružnih reči nije bilo ni kod njih u braku, pa ih tako neće biti ni sada kada je njihov brak završen – navodi izvor blizak bivšim supružnicima.

Informacija o razvodu se pojavila neposredno nakon što je u javnost procurio snimak na kojem se Lazić vidi kako navodno šmrče kokain, međutim, ove dve stvari ne treba povezivati jer Ana i Darko već duže vreme nisu zajedno i ovaj sporni video nema nikakve veze sa razvodom. 

Tokom celog dana smo pokušavali da kontaktiramo Anu Sević i Darka Lazić ali se oni nisu javljali na telefone.

(Telegraf.rs)

Comments are closed.