U petak nemojte propustiti dernek Dare Bubamare u Sarajevu

Objavljeno Srpanj 31st, 2018

 

„Amnezija“, „Svi su tu kao nekada“, „Ja neću da ga vidim“, „Mili moj“, „Zidovi“, „Lažne ljubavi“, „Kraj i tačka“, „Opasan“, samo su neke od dobro poznatih pjesama Dare Bubamare, koje će Sarajlije i gosti iz drugih gradova BiH imati priliku da čuju u petak, 3. avgusta u mjestu dobre muzike i zabave- klubu My Face.

Dara Bubamara

Nastup temperamentne i uvijek raspoložene pjevačice, koja važi za jednog od najboljih šoumena na estradi, bit će pravo muzičko osvježenje za sve posjetioce jednog od najpopularnijih klubova u Sarajevu. Kakvu atmosferu i dernek Dara svaki put napravi na gostovanjima u My Faceu gosti ovog kluba uvjerili su se više puta, zbog čega su njeni koncerti uvijek zagarantirano dobar provod.

 

Karijera pjevačice traje već više od 25 godina, a nakon prvobitnog uspjeha sa grupom u kojoj je bila, prvi solo album pod nazivom „Željo moja“ objavila je 1994. godine. „Ja neću da ga vidim“, „Dunav“, „Dvojnica“, „Polje jagoda“ su njeni albumi, no „Dodirni me“ je najprodavaniji i najslušaniji u cijeloj njenoj karijeri. „Amnezija“, „Nikad ne reci nikad“, „Žena zmaj“, „Volim sve što vole mladi“, „Neću kući“, „Opasan“ neki su od njenih novijih i aktuelnih klupskih hitova.

Comments are closed.