U SVAĐI SA BRATOM:Brat Bojana Marovića se zabavlja sa njegovom bivšom djevojkom!

Objavljeno Svibanj 29th, 2018

Kažu da ne postoji ništa što braću možeposvađati kao žena.Upravo to se desilo sa poznatim pjevačem Bojanom Marovićem i njegovim bratom, takođe poznatim fudbalerom Borisom, koji je, kako smo saznali, započeo vezu sa bivšom djevojkom svog brata.

 

I sve ovo bi bilo zaista čudno, da nije po sredi scenario za spot koji prati Bojanovu novu pjesmu, u kojoj glavnu ulogu glumi pjevačev brat Boris, koji ljubi Bojanovu bivšu devojku.

 

„Za sada smo u dobrim dnosima, ne znam kako će biti ubuduće, obzirom da on tu nešta ozbiljno petlja sa mojom bivšom, ali srećom samo za potrebe spota-rekao nam je kroz smijeh Bojan.Na novoj pesmi „Kao da si tu“ smo dugo radili, a za istu smo uradili i spot.Iskreno se nadam da će se ljudima svidjeti ono na čemu smo radili poslednjih, pa skoro godinu dana“-priča Bojan.

 

Ova pjesma je veliki povratak na muzičku scenu, miljenika djevojaka, Bojana Marovića, koji se na neko vrijeme povukao sa estrade iz ličnih razloga o kojima je pričao.Kako kaže, ništa nije htio da prepusti slučaju, pa je iz tog razloga toliko vremena posvetio radu na pesmi.

 

Zanimljivo je da se u spotu, pored Bojanovog rodjenog brata, pojavljuje i njegov pas.Kako izgleda i zvuči sve, pogledajte u nastavku:

Bojan Marovic 3 Bojan Marovic 4

Comments are closed.