Žanamari objavila fotku u donjem rublju i poslala poruku kritičarima

Objavljeno Veljača 21st, 2019
 10616235_680489875404961_1226671502641329145_n

Na svom Instagram profilu pjevačica Žanamari Perčić rado objavljuje fotografije na kojima je u izazovnim pozama i u kojima su njeni atributi u prvom planu.

U novoj objavi stavila je fotografiju na kojoj je u seksi donjem rublju i poslala je poruku svima koji joj govore kako svoje fotografije
obrađuje u photoshopu kako bi izgledala seksepilnije.

– Za sve one koji ‘kakaju’ za photoshop, kad me vide na nekoj fashion fotki za brend kampanju. To je ART obrada i efekti koji daju fashion look fotkama, to nije photoshop gdje ti crtaju novo lice ili tijelo!!! Evo vam jedan sirovi selfi bez imalo photoshopa! Mislite da ovo treba obradu? Serviram vam svojih 37 godina rada, truda i gena u ELFS kampanji slikano s MOBITELOM. Ovo je fotka sa snimanja Love Elfs kampanje – iz garderobe. Neka pati koga smeta. – napisala je pjevačica koja se odlučila ovako obračunati s hejterima.

– Svima koji su normalni, zadovoljni sobom i svojim životima, sretni kad vide druge ljude da im ide u životu – e vama dižem kapu! I svaka vam čast  što u zadnje vrijeme postajete glasniji od hejtera i loosera. Vrijeme je da pozitiva prevlada. A negativa bude ‘blocked’ – zaključila je Žanamari.

Izvor: Večernji.hr

 

Comments are closed.